• 01.JPG
  • 02.JPG
  • 03_1442909648.png
  • Foto restauratie  pand Singel.jpg

Uitnodiging webinar Monumenten-Lening woe 8 juli 13.30 - 15.00

De Federatie Instandhouding Monumenten, het Nationaal Restauratiefonds en het ministerie van OCW hebben nauw samengewerkt bij de totstandkoming van  de Opengestelde Monumenten-Lening. Eigenaren van opengestelde monumenten die minder inkomsten hebben als gevolg van de coronacrisis kunnen vanaf 29 juni een aanvraag indienen bij het Restauratiefonds. Wilt u weten of de Opengestelde Monumenten-Lening u kan helpen om uw monument(en) en organisatie op orde te houden? En wilt u weten of en hoe u deze lening aan kunt vragen? 

Wij nodigen monumenteneigenaren, leden van de FIM en het Erfgoedplatform, graag uit om aan dit webinar op woensdag 8 juli van 13.30 tot 15.00 uur deel te nemen. Aan de hand van deze informatie kunt u besluiten of de Opengestelde Monumenten-Lening voor u nuttig is.

Hans Jacobs en Harry Kers van het Nationaal Restauratiefonds en Martine van Lier van de FIM zullen op het webinar een presentatie geven over de Opengestelde Monumenten-Lening en antwoord geven op uw vragen. Via de chat-functie kunt u vragen stellen. U kunt meedoen aan het webinar met een desktop, laptop, tablet of smartphone met camera en geluid. Het webinar maakt gebruik van Microsoft Teams. Het is handig als u om 13:15 inlogt om te testen of uw inlog goed functioneert. Voor deelname aan het webinar heeft u een inloglink nodig. Die ontvangt u als u zich opgeeft voor deze ‘Webinar OML’ via een mail aan info@fimnederland.nl.

Informatie over de OML vindt u hier: https://www.restauratiefonds.nl/nieuwe-leenfaciliteit-voor-opengestelde-rijksmonumenten

Graag tot ziens op 8 juli om 13:30.

Met vriendelijke groet,
Hans Jacobs, Harry Kers en Martine van Lier 

© 2020 FIM Nederland - Webdesign & CMS by Mulberries Agency - Sitemap

Vragen of opmerkingen? 

Heeft u vragen over de activiteiten of lidmaatschap van de FIM? Neem dan contact op met de ambtelijk secretaris, de heer Jephta Dullaart. 

email: dullaart@fimnederland.nl

telefoon: 06-11 629 551.